bútortervezés és -kivitelezés

Minden adott enteriőrhöz tervezek és kivitelezek egyedi bútorokat, üzletberendezéseket, orvosi rendelőket, klinikákat, éttermek és hotelbútorok berendezéseit forma és méretkorlátozások nélkül, minden stílusban és anyagban. A gyakorlati kivitelezéshez felkészült, megbízható asztalosmestert tudok biztosítani.
 
Ezzel a kiváló, művészi érzékkel megáldott szakemberrel és csapatával több éves munkakapcsolatban állok. Tapasztalataim alapján bizton állíthatom, hogy ez a társaság  lakberendezők és belsőépítészek által megálmodott elképzelések alapján kifogástalan minőségű bútorokat készít, hiszen a hosszú távú siker titka csak a megrendelők maximális elégedettségén keresztül valósulhat meg.
Nemcsak fából, hanem már a Corian típusú anyagból is készíttetek bútorokat.
 
Ez egy homogén, teljes keresztmetszetében azonos anyagú akril dekor lemez. Igaz, mesterséges úton állítják elő, de mégis természetes anyag. Felülete pórusmentes, így könnyen tisztítható, nem szívódnak be a folyadékok, nem maradnak rajta eltávolíthatatlan foltok. Az anyagok illesztése láthatatlan, hézagmentes. Helyszínen könnyen javíthatók, felújíthatók, a karcolások polírozással, csiszolással eltüntethetők.
 
De készüljön bármiből egy bútor, berendezés, a legfontosabb, hogy stílusban illeszkedjen az adott enteriőrhöz és kényelmes, funkcionálisan praktikus legyen a megrendelő számára. Ehhez nyújtok segítséget.